Laatste nieuws

Corona virus

[Schiedam, 12-02-2022]

Aansluitend op de voorgenomen versoepelingen aangaande de corona maatregelen, zullen wij ook weer onze normale diensten oppakken, met enige aanpassing:

 

Wij prefereren nog steeds onze werkzaamheden zoveel mogelijk op afstand uitvoeren (door middel van hulp op afstand).

 

Indien een storing dusdanig ernstig van aard is dat een bezoek onvermijdelijk is zullen we met u in overleg treden wat te doen.

Om de gezondheid van onze klanten en onszelf niet in gevaar te brengen zullen wij tijdens de bezoeken een mondkapje dragen.

 

 

Ook op dit moment bestaat nog steeds de kans dat lopende of nieuwe bestellingen vertraagd geleverd worden.

 

Voor vragen kunt u bellen of een email sturen.

 

Advies op maat

Wij zijn een ICT bedrijf voornamelijk gericht op ZZP'ers en het midden-en kleinbedrijf, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Daarnaast leveren en installeren wij hardware (servers, PC's, netwerken enz.) alsmede software. Ook onderhoud en reparatie aan uw hardware behoort tot onze diensten.
Voor individuele klanten werken wij tevens op projectbasis.

Lees meer

Creatieve oplossingen

Wij begrijpen dat u ICT oplossingen wilt, die écht passen binnen uw manier van werken. Het implementeren van die oplossingen moet bovendien vlot en correct gebeuren. Voor al uw ICT vraagstukken kunt u bij ons een op maat gesneden oplossing verwachten. Een oplossing die werkt, uiteraard op basis van uw doelstellingen.

Lees meer

Uitvoering

Het eerste kennismakingsgesprek is bij ICT First altijd gratis en vrijblijvend. Om een beter inzicht te krijgen in het niveau van uw huidige automatisering zal er daarna een diepgaander onderzoek plaatsvinden, eventueel in combinatie met een bezoek aan huis c.q. bedrijf, om precies te kunnen bepalen wat de wensen en-of op te lossen problemen zijn.

Lees meer

Partnerschappen